fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A kétéltű motorkerékpár

0

A szörfdeszkáiról híres Quiksilver nemrég tervpályázatot hirdetett 2027 néven egy futurisztikus motorkerékpár megalkotására. A kiírás egyetlen feltétele az volt, hogy azon csak olyan cégek vehetnek részt, akik nem állnak kapcsolatban a járműiparral.

Dennis Yu alkotása a Mercury koncepció motorkerékpár erre a pályázatra született. A tervező szeme előtt pedig elsősorban az a cél lebegett, hogy a motorkerékpár a formájával és funkcióval is erős hatást gyakoroljon a Quiksilver szörfrajongó vásárlóira.

Mercury koncepció

Ezért a forma és a műszaki tartalom tekintetében is egyedülállót akart alkotni, amely hatással van a márka célközönségére.

Mercury koncepció

Érdekességekből pedig nincs hiány. A motorkerékpár ugyanis például nem csak a szárazföldön, de a vízben is mozgásképes, köszönhetően a hátra beépített propellereknek. A szükséges felhajtóerőt pedig a motor vázába épített aerogél biztosítja. A jármű ráadásul teljesen környezetbarát is, annak a meghajtásáról ugyanis sűrített levegő gondoskodik.

Mercury koncepció

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «