fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

AM37 – az Aston Martin motorcsónakja

0

A legendás brit sportkocsigyártó, az Aston Martin tavaly szó szerint belemártotta a lábujját a vízbe, amikor bemutatta a cég történetének első motorcsónakjának az AM37-esnek az első terveit.

Aston Martin AM37

A Milánói design héten bemutatott hajó ötlete még 2013-ban fogant meg, amikor az épp 100 éves Aston Martinnál úgy döntöttek, hogy kipróbálnak valami újat.

Aston Martin AM37

Aston Martin AM37

A gondolatot tett követte, így a Quintessence Yachts valamint a „vizes” témákban jártas Mulder Designs cégekkel közösen az Aston Martin mérnökei megalkották ezt a 37 láb (11 méter) hosszú high-tech motorcsónakot.

A gyönyörű AM37-tel az Aston Martin ugyanazokat az értékeket és elveket akarta kifejezni a vízen, mint amit a cég járművei a szárazföldön képviselnek.

Aston Martin AM37

A végeredmény pedig igen jól sikerült, amit az is alátámaszt, hogy bár még nincs hivatalos ár, sőt még pontos dátuma sincs a gyártás beindításának, a motorcsónakra azonban már így is érkeznek a megrendelések.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «