fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Földkörüli pályán keringő hotelben tölthetjük a hétvégét

0

Az Eugeni Quitllet által megálmodott GalaXsea az első 3D-nyomtatással készült űrvitorlás. A jövő vízióját egy olyan platformként használja az alkotó, ahol egy új szinten kísérletezhet kreativitásával. Ezzel a projekttel Guitllet újra akarja alkotni a jövőről alkotott elképzeléseinket, viszont nem a földön, hanem egyenesen az űrben.

GalaXsea

„Emlékszem, amikor a jövő egy űrhajóról szólt, amiben el kell hagynunk a földet. A tudósok régóta álmodoznak róla, hogy a holdon élnek, esetleg a Marsra költöznek. A jövő izgalmas számomra, én ezt látom benne.”

GalaXsea
A GalaXsea mindenkit tárt karokkal fogad, aki a jövőbe akar tekinteni. Itt szépség és hihetetlen élmények várják az embert. Bent az álom és valóság határai elmosódnak, a lehetőség és lehetetlen már nem állnak távol egymástól.

GalaXsea
A GalaXsea 3D-nyomtatással készült, kialakításához pedig méhkaptárokat, csigákat és kagylókat hívott ihletőképp. Quitllet szerint ez egy folyamatosan növekvő projekt.

GalaXsea

GalaXsea

GalaXsea

GalaXsea

GalaXsea

GalaXsea

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «