fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Gyurta Danival bővült az Audi dreamteamje

1

Idehaza is bemutatkozott az új Audi A5 Sportback. A debütáló modell szalagátvágása kettős ünneppé avanzsálódott a mozaik utcai szalonban. A piaci bemutató képzeletbeli rajtkövére ugyanis Gyurta Dani olimpiaibajnok úszónk is felállt, aki ezzel egyidőben partneri megállapodást kötött a Porsche Hungária Kft-vel.

Audi A5 Sportback

Az új A5 Sportback bemutatója stratégia kézfogó is lett, ami tovább erősíti a Porsche Hungária – ezen belül is az Audi márka – elkötelezettségét a vizes sportok iránt.

Audi A5 Sportback

Így csaknem teljes a vállalat csoport dreamteamje, hiszen számos támogatott úszókiválóság olimpikon mellé most csatlakozott Gyurta Dani is. Olimpiai bajnok úszónk az elsők között élvezheti az együttműködés részeként a most piacra lépő új A5 Sportback modellt.

Audi A5 Sportback

Gyurta Dániel olimpiai bajnok úszó, Dr. Bienerth Gusztáv MÚSZ-elnök, Mátrabérci Sándor Audi márkaigazgató, Sós Csaba szövetségi kapitány

Dr. Vérten Sándor a Porsche Hungária Kft. kommunikációs igazgatója a ceremónia ünnepélyes hangulatára ráfűzve bejelentette, hogy a most megkötött együttműködésen túlmenően a cég a magyarországi vizes világbajnokság hivatalos autószállítója is lesz, ami a legékesebb fémjele a vállalat úszósport utáni elkötelezettségének.

Megosztás

1 hozzászólás

  1. Pingback: Audi A5 Sportback - a családi sportkupé • Mi Férfiak

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «