fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Légszörf

0

A SUP (Stand Up Paddleboard) piaca sosem látott innováció előtt áll: megérkezett az önmagától felfújódni képes szörfdeszka!

Két német cég állt össze annak érdekében, hogy megalkossanak egy eddig még sosem látott szerkezetet, az Arrows iRig One-t. Ebbe a deszka-készletben aztán tényleg minden megvan, amire a hullám lovasainak szüksége lehet a vízen, emellett kicsi, könnyű és gyorsan rendelkezésre áll.

Arrows iRig One

És a két cég akiknek, az Arrows iRig One-t köszönhetjük a Boards & More: Northsails és a North Kiteboarding. Az előbbi a vitorlás-dizájnbeli szakértelmét hozta az együttműködésbe, utóbbi pedig a felfújható eszközökről való tudását. A páros által megalkotott funkcionális dizájn, amelyet a legelső felfújható szörfvitorlaként hirdetnek.

 

Egy felfújható, majd leereszthető szörfdeszkát sokkal könnyebb cipelni, mint a hagyományos verzióját. A iRig One rendelkezik ugyanazokkal az előnyökkel, melyekkel a hagyományos deszka, ráadásul még bele is fér egy normál méretű hátizsákba, a tervezők szerint csaknem70 %-kal kevesebbet nyom, mint elődje, alig több, mint két perc alatt lehet bele életet lehelni, azaz felfújni.

Ám a pillekönnyű súly és a minimális helyigény mellett rendelkezik további előnyökkel is a deszka: a tervezők szerint a light vitorla segítségével könnyebb a szörfözés, főleg a kezdők számára.

Arrows iRig One

A nehéz és rideg vitorlát ugyanis sokkal nehezebb megtartani, sőt a gyakorlatlanokat könnyen beránthatja a vízbe. Aki pedig mégis borul, az a kemény részek hiánya miatt, kisebb eséllyel üti meg magát.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «