fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

MX-30 – a Mazda is villanyra vált

0

A Mazda a 2019-es Tokiói Autókiállításán mutatta be az első elektromos autóját, mely középről nyíló ajtókkal, öko anyagokkal és új hatékony erőforrással támad.

MX-30 – a Mazda is villanyra váltA Mazda 2655 mm-es tengelytávú kis városi crossovere tágas és lendületes karosszériával és 200 kilométeres hatótávval érkezik. Az MX-30 141 lóerős és 264 Nm-es erőforrását egy 35.5 kwh-ás akkucsomag táplálja, melyet 6.6 kW-os otthoni, vagy 50 kW-os gyorstöltővel is tölthetünk, ez utóbbival pedig a Mazda állítása szerint 30-40 perc alatt 80 %-os szintre tölthetjük a jármű akkuját. A japánok az új elektromos hajtás rendszerükét e-skyactivnak nevezték el, mely az elektromos motorok mellett az akkucsomagot, az invertert és a számos 12 voltos csatlakozót energiával ellátó dc-dc convertert tartalmazza.MX-30 – a Mazda is villanyra váltAz elől 82, míg hátul 80 fokban nyitható középről nyíló ajtókon keresztül egy modern minimalista beltérbe jutunk, ahol a lebegő középkonzol mellett olyan különlegességekkel találkozhatunk, mint az újrahasznosított PET-palackokból készített üléskárpit vagy a parafadugó gyártásból visszamaradt hulladékok felhasználásával gyártott telefontartó polc. A vezetőtámogató funkciókkal, például a kanyarodáskor előforduló ütközést megakadályozni képes rendszertől a járművet „minden körülmény” között az úton tartó rendszerig alaposan teletömőt közel 4,4 méter hosszú MX-30 várhatóan 30 000 font körüli alapáron 2020 második felében érkezik majd a kereskedésekbe.MX-30 – a Mazda is villanyra vált

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «