fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

O Six Hundred Kayak – régi design futurisztikus anyaggal ötvözve

0

A Ben Cooper és Andrew Simpson által tervezett O Six Hundred Kayak a design tekintetében a 4000 éves kajakozás ősi hagyományaihoz nyúl vissza, miközben részben űrkorszakbeli anyagokat használ fel.

A végeredménye mindennek egy olyan kajak, ami szép, miközben igazán mindent kibír. A kajak 30 alkatrészből áll és azt saját kezűleg is könnyedén összeszerelhetjük, illetve szétszedhetjük, az elemei ugyanis tökéletesen összeillenek, így nincs szükség speciális szerszámokra a művelet végrehajtásához.

O Six Hundred Kayak

Az alapvető részegységek azonban nem sokat változtak a bronzkor óta, hogy miért? Hát azért, mert működnek. Az O Six Hundred Kayak tervezői azonban a lehető legmodernebb, 21. századi anyagokat használták a kajak megalkotásakor.

O Six Hundred Kayak

A 396 centiméter hosszú és 66 centiméter széles kajak vázának minden egyes részét precíziós CNC gépeken készítették el, a nagyon erős Araucaria (délfenyő) fából készült elemek pedig tökéletesen illenek egymáshoz.

O Six Hundred Kayak

A 30 rétegelt lemez merevítőre és a cédrusból készült gerincre pedig vízálló karbon ponyva kerül.

O Six Hundred Kayak

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «