fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Szétkapható jetski

0

Másfél évvel ezelőtt a BomBoard bemutatta a világ első moduláris, vagyis alkatrészenként összerakható és így könnyedén hordozható vízi járgányát. Most itt a továbbfejlesztett, új verzió. Tekintsd meg videón!

A gyártó felhasználva a régebbi modell elkészítésénél szerzett tapasztalatát, most még jobb, gyorsabb és erősebb jetskivel tudott előrukkolni. A fő céljuk az volt, hogy a teljesítmény és a tömeg arányát maximalizálni tudják.

BomBoard szétszedhető jet-ski

Éppen ezért a motor teljesítményét kis híján megduplázták. Emellett például az anyaghasználaton is változtattak. A polipropilén műanyag helyett inkább alumíniumot használtak.
A régi modellhez hasonlóképpen az új verzió is négy darabban érkezik. A legnehezebb része tartalmazza az új, erősebb motort és 41 kilót nyom.

Az egész járgány összeszerelve 75 kg (ami nagyon is elfogadhatónak számít, sőt!), a hossza pedig 213 centiméter.
Ha szétkapjuk, simán befér egy kombi autóba és már mehetünk is szórakozni vele a legközelebbi tóhoz. Ez az egyik legnagyobb előnye! Nem kell hozzá utánfutó.

BomBoard szétszedhető jet-ski

Az élményhez az is hozzájárul, hogy többféle pozícióban lehet ülni/állni/térdelni rajta. Kinek mi a szimpatikus. Csak aztán tessék jól kapaszkodni, mert a végsebessége 72 km/óra! Ha minden a tervek szerint halad, jövő év vége felé indulhat a forgalmazása.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «