fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Új Nissan Juke

0

Majdnem egy évtizeddel azután, hogy megkülönböztetett személyiségén és a szórakozáson alapuló hangsúlyt fektette a kompakt keresztezéshez, a következő generációs Nissan JUKE megérkezik, hogy újra feltalálja a szegmenst.

Nissan JUKE

Szórakoztatóan vezetni, mint valaha, a vadonatúj JUKE a teljesítmény és a technológia új szintjeit nyújtja, feltűnő, mégis tágabb, coupe-keresztirányú karosszéria keretén belül. Az Európában csaknem egymillióval a Nissan JUKE kiemelkedő kialakításának köszönhetően visszhangzott az európai ügyfelekkel.

Nissan JUKE

A következő generációs JUKE – amelyet ma Londonban, Párizsban, Milánóban, Barcelonában és Kölnben mutattak be – vonzza az európai sofőröket, akik a keresztezés szegmensében a praktikusság mellett a tervezést, a technológiát és a teljesítményt is értékelik. A ProPILOT és a lenyűgöző csatlakoztathatóság révén a JUKE hozza létre a Nissan intelligens mobilitását – a Nissan víziója az autók teljesítményének megváltoztatására,

Nissan JUKE

“A Nissan JUKE visszatért egyedülálló identitásával, még több karakterével, izgalmas teljesítményével és fejlett technológiájával, amely megfelel a járművezetők igényeinek” – mondta Ponz Pandikuthira, a Nissan Europe terméktervezési alelnöke. “Az új formatervezés és az izgalmas vezetési élmény vonzza a növekvő ügyfelek számát, akik a kompakt keresztezést választják. A JUKE felnőtt, miközben megőrzi a szórakoztató vezetés tulajdonságait, amelyek mindig is kiemelkedtek.”

Nissan JUKE

A JUKE hajtása egy hatékony, 1,0 literes, háromhengeres, DIG-T turbófeltöltős benzinmotor, 117 lóerővel, ezáltal a vezetők jobb teljesítményt, üzemanyag-fogyasztást és finomítást biztosítanak. Elérhető egy vonzó hatfokozatú kézi vagy sportos, 7 sebességes, dupla tengelykapcsolóval (DCT) működtetett lapátváltóval és egy vezetési mód választóval (Eco, Standard, Sport), a vezetők könnyedén hozzá tudják igazítani vezetési stílusukat bármely vezetési forgatókönyvhöz, a maximális szórakozás az úton.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «