fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

“Vágj bele a lehetetlenbe!”

0

Toyota mobilitási vállalatként nyolc évre szóló együttműködési megállapodást kötött a Nemzetközi Olimpiai és Paralimpiai Bizottsággal. Ez az apropója a Toyota legelső, “Vágj bele a lehetetlenbe!” elnevezésű globális marketingkampányának, amit 27 országban közvetítenek a 2018-as PyeongChang Téli Olimpia és Paralimpia idején.

A “Vágj bele a lehetetlenbe!” kampány úgy mutatja be a Toyota evolúcióját, hogy olimpikonok, paralimpikonok és hétköznapi sportolók történeteit osztja meg az emberekkel: történeteket a kitartásról, a kemény munkáról és a céltudatosságról. A kampány hűen tükrözi a Toyota hosszú távú elkötelezettségét egy befogadóbb és fenntarthatóbb társadalom megteremtésére, ahol a megfelelő eltökéltséggel – és a Toyota technológiáinak segítségével – mindenki megvalósíthatja álmait. A több médiafelületen is futó globális kampány két kreatív alapgondolata az emberi szellemet tápláló “inspiráció”, ami megteremti a “bizonyítékot”, például a Toyota ötleteit, amelyek segítik az emberek szabad mozgását.

A “Vágj bele a lehetetlenbe” kampány reklámfilmjei:

“Jégbefagyva”: Az olimpia és a paralimpia történetének felemelő pillanatait bemutató “Jégbefagyva” című film célja, hogy beszélgetésre ösztönözzön a globális felmelegedésről, bemutatva ennek közvetlen hatását a téli olimpiai és paralimpiai játékokra:

“Vékony jég”: Az emberi lélek erős és állhatatos. Ahol akadályok vannak, mindig feltűnik valaki, aki nekilát legyőzni azokat. A műkorcsolyázás olimpiai bajnoka, Ashley Wagner visszatér a jégpályára, azzal a meggyőződéssel, hogy minden nap újabb esélyt jelent a táncra, a mozgásra és a felszabadító suhanásra.

“Életutak”:Hat életút, hat snowboardos olimpikon: Eva Samková (Csehország), Lindsey Jacobellis, (USA), Belle Brockhoff (Ausztrália), Chloé Trespeuch (Franciaország), Carle Brenneman (Kanada), és Isabel Clark Ribeiro (Brazília).

“Varázslat”: A Toyota Embereket Segítő Robotja megkönnyíti egy ágyhoz kötött kisfiú életét.

A “Jó esélyek”, ami egy kanadai parasíelő, Lauren Woolstencroft igaz történetét dolgozza fel, aki a nehézségeken felülkerekedve legendás paralimpikonná vált.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «