fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Vakházasság, avagy így kell 19-re lapot húzni

0

Nem kicsi az Isten állatkertje. Miközben tragikus statisztikák születnek, mások bátorságpróbának hiszik a házasság intézményét, ugyanis egymást nem ismerő párok házasodtak össze a német Sat 1 televízió új műsorában.
Összesen négy pár szánta el magát a szokatlan lépésre. Anyakönyvvezető előtt mondták ki az igent, gyakorlatilag ekkor látták egymást életükben először.

Összesen négy pár szánta el magát a szokatlan lépésre. Anyakönyvvezető előtt mondták ki az igent, gyakorlatilag ekkor látták egymást életükben először.A jogilag érvényes házasság megkötése előtt a felek házassági szerződést kötöttek – mondta el a műsor szóvivője. A Dániában már sikert aratott és tucatnyi országban átvett Married at First Sight (Házasság első látásra) című műsor azt a kérdést feszegeti, hogy vajon kialakulhat-e így szerelem a felek között és működhet-e a házasság.

A párokat mintegy kétszáz jelentkező közül választotta ki négy szakértő, köztük egy párterapeuta és egy lelkész.
A vakrandiszerű esküvő után az összeházasodott pároknak meghatározott idő áll rendelkezésére, hogy eldöntsék, együtt maradnak-e vagy elválnak. Dániában, ahol nagyon népszerű volt a reality műsor, végül minden pár a válás mellett döntött.
A német változat forgatása még zajlik: a házasságok megköttettek, a párok jelenleg nászúton vannak. A következő hetekben kamerák követik életüket. A televízió műrorára télen kerülnek a leforgatott epizódok.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «