fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Az őrület határán – Jason Paul jégfutása

0

Mit kapunk akkor, ha a freerunningot azaz a “jégfutást” -25 fokkal kombináljuk? Jason Paulnak köszönhetően megtudhatjuk!

Jason Paul jégfutása

Az elmúlt 33 évben minden télen jég borítja be az összesen 12 focipályának megfelelő területet Észak-Kínában, Harbin városában, valóságos jégpalotává varázsolva a környéket.

Jason Paul jégfutása

Nem kevesebb, mint 10.000 munkás és szobrász dolgozik azon, hogy palotákat, hidakat és katedrálisokat faragjanak ki óriás jégtömbökből, amik a Soghua folyóból származnak.

Jason Paul jégfutása

A 23 éves német freerunner, Jason Paul számára a legutóbbi hazai repülőtér terminálban forgatott akciója után éles váltásnak számít a jéglabirintusok világa. Az általa csak “freezerunning”-nak nevezett sporthoz teljesen új edzéstervet kellett kidolgozni, illetve a cipőjét is természetesen biztonságosabbra kellett cserélni.

Jason Paul jégfutása

Paul korábban lenyűgöző képeket látott a neten a Harbinban található csodavilágról. Azonnal megtetszett neki a helyszín, ideális freerunner terepnek tartotta, és a több hónapos felkészülést követően izgatottan várta a ”találkozást”.

Jason Paul jégfutása

Célja nem csupán az volt, hogy különleges környezetet keressen elképesztő mutatványaihoz, hanem teljesen új szintre akarja emelni a freerunningot. Olyan koreográfiát és trükköket akart bemutatni, amik csak a jégen lehetségesek.

Jason Paul jégfutása

Paul nem csupán nappal, de különleges éjszakai megvilágításban is használta a városi játszóteret. Különböző épületek felszínén csúszkált, fejenállással tarkítva az egészet, egy kötélre csimpaszkodva még egy harangot is megszólaltat.

Jason Paul jégfutása

A különböző elemek és a jég együttese inspirálóan hatott Paulra. Olyan új mozdulatokat tudott kitalálni, amik csak a jeges városban kivitelezhetőek.

Jason Paul jégfutása

Az idő azonban ketyeg Harbin ideiglenes téli csodaországában. A márciustól emelkedő hőmérséklet miatt egy teljes évet várni kell az újabb csodára, de Paul már készen áll a visszatérésre.

Jason Paul jégfutása

Minden évben újra épül az egyedi jégváros. Paul számára ez újabb és újabb ”játszóteret” jelent, így érthető, hogy vissza szeretne jönni.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «