fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A Carrera Heuer 01 Manchester United karóra

0

A TAG Heuer piacra dobott két Manchester United karórát a játékosok és rajongók számára, amit a 2018-2019-es Angol Premier Liga során viselhetnek.

Carrera Heuer 01 Manchester United

Az új szezonban nemcsak a focisták térnek vissza a pályára, de a gyártók új modelleket is megalkotnak a klubok számára ilyenkor. A TAG Heuer a Manchester United hivatalos időmérője volt az elmúlt három évben, és az órakészítő most lerántotta a leplet a CarreraHeuer 01 óráról is, amely a klub színeiben jelenik majd meg. Természetesen a karóra olyan piros színben érkezik, mint a póló, amit Paul Pogba vagy Romelu Lukaku is visel. A mutatók, a bezel és a perforált gumiszíj is pirosban izzanak.

Carrera Heuer 01 Manchester United

A skeleton számlapezüst színt kapott, a számokat pedig Super-LumiNova®anyaggal vonták be, így az adatokat bármilyen időjárási viszonyok között le tudjuk olvasni. A dátumkijelző 3.30-nál található, a mellékmutatók pedig 12 és 6 óránál, amelyek részidő-mérésre használhatók. A másodpercmérőt 9 óránál helyezték el, ezt pedig a Mancunian Red Devil logója díszíti. Ez a hátlapon is szerepel.

Carrera Heuer 01 Manchester United
Mint a kollekció többi darabjában, a Carrera Heuer 01 Manchester Unitedban is egy automata Heuer 01 rejtőzik 43 milliméteres házban.
És hogy mindig célba érj, a TAG Heuer egy Formula 1 kvarcóra-kollekciót is megálmodott, szintén a Red Devils színeiben.
A Formula 1 ihlette órát 1400, a Carrera Heuer 01-et pedig 5200 euróért szerezheted meg.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «