fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A Curtiss Motorcycles újabb extravagáns motorja

0

A Curtiss Motorcycles bemutatta a 2020 Zeus végleges változatát. Az újraálmodott kétkerekűn szabadjára engedték az elektromos motort is, így egy egészen különleges külsőt adtak a gépnek.

Zeus 2020

Az akkumulátorokat nyolc, V-alakban elrendezett hengerben helyezték el. Ez nemcsak jól néz ki, de hatékony is a hűtés szempontjából.

Zeus 2020

Minden hengerben egy 16.9kWh-s akkumulátor található, amelyeket a YASA tervezett. A motor 217 lóerővel rendelkezik. Az első felfüggesztés alumíniumból készült, a váz pedig hajlított titánból.

Zeus 2020

A felnik szénszálas anyagból állnak, ami sokat jelent a súlyelosztásnak. A Zeus V8 jövő évben kerül gyártósorra, ára 75 ezer dollár körül alakul majd.

Zeus 2020

Ez a motor a márka első luxusgépe, de az elérhetőbb árkategóriákban sem fogják majd vissza magukat a jövőben. Az elektromos modellsorozatot közösségi finanszírozással hozták létre, amely már 182 támogatóval rendelkezik.

Zeus 2020

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «