fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

“Curtiss pisztolya”

0

A Curtiss Motorcycles végre bemutatta a Hades modellt, amely úgy néz ki, mint egy pisztoly.

Curtiss

A Curtiss Motorcycles ezzel elektromos motorjainak sorát bővítette. A pisztoly formájú modell szerintük a kétkerekű minimalizmus leggyönyörűbb példája. A designért JT Nesbitt felelt.

Curtiss
Ahogy elvárható, a gép röpül, mint egy golyó. A Hades 16.8kWh-s akksija 217 lóerővel és 200Nm nyomatékkal büszkélkedhet. A motor alapötlete az volt, hogy az alkatrészek ne csak egy dologra legyenek használhatók. A gépen rengeteg szabad tér is található a kialakításának köszönhetően. Az első tengely egyedi agyar alakzatban fejeződik be, és a hátsó fényszórót is az ülés alatt helyezték el a hatás érdekében.

Curtiss
A Curtiss design csapatának tagja, Matt Chambers célja az volt, hogy megalkossa a két keréken guruló minimalizmust. „Mélyen tiszteljük az anyagokat. A Hadesszal az volt a célunk, hogy a legkevésbé pazarló motort hozzuk létre. Ez nemcsak arra vonatkozik, ahogy a gép működik, de arra is, ahogyan összeraktuk. A legtöbb alkatrész egynél több célt szolgál. Ez maga a minimalizmus.”

Curtiss
A Hades 2020-tól rendelhető, ára 75 ezer dollár lesz. A Curtiss eközben befektetőket is keres, akik segítenek továbbfejleszteni látomásukat.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «