fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Halálugrás ejtőernyő nélkül

0

Az ember, aki ejtőernyő nélkül ugrott le 7620 méteres magasságból! Egészen elképesztő mutatvány, nézd meg videón!

Halálugrás

Luke Aikens már tinédzser kora óta hajtott végre ejtőernyős ugrásokat, így tapasztalatnak egyáltalán nem volt híján. Egészen hihetetlen, de a mostani, őrült világrekord kísérlete előtt már 18.000 alkalommal hajtott végre ejtőernyős ugrást.

Halálugrás

Úgy tűnik azonban, hogy megunta az ejtőernyővel való bíbelődést, így ezúttal anélkül vetette le magát a mélybe, ahol csupán egy 30x30méteres háló várta.

Halálugrás

Aikens 7620 méterről ugrott ki a repülőből. A zuhanás első szakaszában 3 ejtőernyős kísérte őt, ám a legvégén csak magára számíthatott. Neki kellett elgardíroznia magát az életet jelentő háló irányába.

Halálugrás

Luke Aikens

– Fizikálisan és mentálisan is elmentem a határokig. De bizonyítanom kellett, hogy igenis meg lehet ezt csinálni – nyilatkozta eszement mutatványát követően Aikens.

A videón érdemes megfigyelni, hogy a 42 éves „hivatásos őrült” milyen nyugodtan fordul a hátára alig egy másodperccel a hálóba érés előtt. Vajon mi lehet számára a következő lépés?

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «