fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Hófehér házzal egészíti ki Fran Silvestre a meredek spanyol lejtőt

0

A Fran Silvestre Arquitectos egy hófehér házzal teszi tökéletessé a drámai lejtőket és dombokat a Dél-Spanyol régióban. A House in Benahavís névre keresztelt ingatlan Marbella közelében található a Costa del Solon. Ahhoz, hogy ki tudják használni a táj nyújtotta lehetőségeket és lenyűgöző látványt, a lakószobák a felső szinten találhatók, amit egyetlen függőleges, keskeny szint tart alulról.

Hófehér házzal egészíti ki Fran Silvestre a meredek spanyol lejtőtItt találhatók a háztartási helyiségek, valamint innen érhető el a kertbe nyúló medence is. A pincében alakították ki a garázst, tárolót, valamint egy hálószobát. A felső szinten is vár minket egy hálószoba, hatalmas ablakokkal, így zavartalan kilátás nyílik a környékre innen.Hófehér házzal egészíti ki Fran Silvestre a meredek spanyol lejtőt Hófehér házzal egészíti ki Fran Silvestre a meredek spanyol lejtőtA ház túloldalán egy közösségi tér és két iroda található, amiket az északi fény világít be. A négy hálószobához fürdőszoba is tartozik.Hófehér házzal egészíti ki Fran Silvestre a meredek spanyol lejtőt Hófehér házzal egészíti ki Fran Silvestre a meredek spanyol lejtőt

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «