fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Kétszer kettő néha öt

0

Ahogy szoktuk volt mondani az ilyen anyagaink végén: a történeteket az élet írja, és mi csak közreadjuk őket. Ez a szöveg most is ott lesz a cikkünk alján, mégis úgy gondoltuk, a következő sztorinál már az elejére is idekívánkozik. Ugyanis amikor végighallgattuk Pál történetét, akkor azt gondoltuk, ilyen nincs, de aztán szembesültünk vele, hogy mégiscsak van.

Ha a vicces oldaláról közelítjük meg a szituációt, akkor ez egy amolyan igazi „Öcsi fogja Csöpi csöcsit, Csöpi fogja Öcsi…” történet. És ezen talán most jót nevetünk, de Pál egyáltalán nem volt vidám, amikor évekkel ezelőtt gyakorlatilag szemtanúja volt annak, hogyan dől romba a házassága egy délután alatt. Jó, lehet, a férfiúi együttérzés megvan bennünk, de bizonyos dolgok azért mégsem történnek véletlenül. De nézzük is, mi történt…
Pál (43) és Klaudia (41) korán kerültek össze, a férfi éppen csak elmúlt húsz, amikor kimondták a boldogító igent. A házassággá érett diákszerelem jól működött, amelyből két fiúgyerek is született. De, ahogy az már csak ilyenkor lenni szokott, eljött az idő, amikor szembesülniük kellett azzal, hogy bizony túl hamar áldozták be a fiatalságukat. Bár még mindig nagyon szerették egymást, azonban a vágyakozás az ismeretlen kipróbálása felé már kimondatlanul ott volt a levegőben.

– A helyzetet úgy próbáltuk meg orvosolni, hogy „kicsit” megnyitottuk a szexuális életünket – mondja Pál –, aminek az lett a vége, hogy alkalomadtán nem csak ketten, hanem többedmagunkkal keltettük életre a felnőtt filmek szituációt. A dolog viszonylag jól működött – ha lehet ilyet mondani –, mivel kontroll alatt tudtuk tartani az egészet, és ennek semmi kihatása nem volt a családi életünkre. A partnereink a tágabb baráti körből voltak, akik hozzánk hasonló módon egyáltalán nem akarták felrúgni az otthoni nyugalmat. Legalábbis egy jó darabig úgy tűnt. Az ilyen esetek sem fordultak elő túl sűrűn, de az tény, hogy nem egyszeri dolog volt.

Többen egy ágyban

– Kinek-kinek nyilván megvan a véleménye a dologról, így ebbe nem is mennénk bele. Ám azért a kérdés felvetődik, ha ez a „módszer” bevált nálatok, akkor mégis mi okozta kenyértörést?

Homályos hálószoba kép– Szerintem a dolog azért tudott működni, mert teljes volt a diszkréció, csak az a szűk kör tudott róla, akikkel összejártunk, így ez soha semmilyen formában nem került ez felszínre, és ami talán a legfontosabb, hogy semmiféle érzelmi alapja nem volt a dolognak. A probléma akkor kezdődött, amikor egyszer – máig sem tudom, hogy fordulhatott elő – a nővérem 17 éves fia megjelent egy ilyen szeánsz alkalmával. (Azóta is sokszor elgondolkozom azon, hogy ki hívhatta oda, mert én nem, az biztos, persze ma már akár sejtésem is lehet.) Szóval a helyzet a bizarrnál is bizarrabb volt, de az i-re a pontot mégiscsak az tette fel, hogy a feleségem egyszer csak elvonult vele a hálószobába.

– Önkéntelenül is adja magát a kérdés, hogy ha már így alakult, akkor miért kellett akkor és ott a csoportos játékba belemenni?

– Tulajdonképpen aznap az „össznépi együttlétből” pont emiatt nem is lett semmi, a dolog farvizén jött össze az, hogy a feleségem lefeküdt az unokaöcsémmel, aminek aztán visszafordítatlan következményei lettek. Nem mondhatni, hogy féltékeny típus lennék, de ez nálam is kiverte a biztosítékot. Ráadásul az alkalminak tűnő együttlét sem lett vagy vált alkalmivá, hanem szerelem lett a dologból. El lehet képzelni, hogy később családon belül milyen konzekvenciái lettek.

– És hogyan oldódott meg a helyzet, ha egyáltalán lehet megoldásról beszélni?

– Tényleg nem megoldása lett, hanem egy óriási botrány, aminek hatására a családon belül nagyon komoly pengeváltások és örök haragok lettek. A nejemmel elváltunk, ő a gyerekekkel együtt élt az unkaöcsémmel öt évig, aztán jött egy újabb – az unkaöcsémnél is fiatalabb – lovag, és most azzal él együtt, ha jól tudom.

–Immáron sok év távlatából, hogyan látod ezt a dolgot? Hibásnak érzed magad, amiért úgy alakult, ahogy?

– Nyilván van felelősségem a dologban, ezt vállalom is, hiszen úgymond én is benne voltam a játékban. Persze ma már könnyű okosnak lenni. Talán akkor és ott haza kellett volna küldeni az unokaöcsémet, igaz, álmomban sem gondoltam volna, hogy ez lesz a vége. Az is tény viszont, hogy az exnejem nem mérte fel ennek a helyzetnek a következményeit, sőt, a lovak közé dobta a gyeplőt, aminek – mint említettem – súlyos következményei lettek. Érzelmi alapon kezelte a dolgot. Azzal igazából pedig nem lehet mit kezdeni, hogy a fiatalabb pasikért van/volt oda. Egyébként azt gondolom, hogy nyitottság ide vagy oda, ez előbb-utóbb bekövetkezett volna. Talán egy kicsit naivak voltunk, amikor azt hittük, hogy ezzel egy problémát meg tudunk oldani.

( A történeteket az élet írja, mi csak közreadjuk őket)

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «