fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Lamborghini ihlette luxusmotorcsónak

0

A Lamborghinik formája már régóta megihleti a tervezőket, most pedig egy szerencsés motorcsónak is belekóstolhat az olasz luxus világába. A milánói Officina Armare Design lerántotta a leplet erről a szupergépről, amely a szépség és erő tökéletes ötvözete.

Officina Armare Design

Az A43 névre keresztelt hajó szénszálas hajótesttel, LED fényszórókkal, agresszív és éles vonalakkal rendelkezik, csakúgy, mint az olasz sportkocsik. A fényes fekete színezést a kanárisárga csíkok teszik egyedivé és elegánssá.
A belső tér is hasonlóan egyszerű, csak a fontos dolgokra koncentráltak. Persze ebbe egy pezsgőtartó is beletartozik. A kabin tele van luxusfelszerelésekkel, mindent szénszálas anyag, bőr és fa borít. Éhen sem halunk, ha ezen töltjük a napot, hiszen étkezőasztal, hűtő, mosogató, de még mosdó is elérhető rajta.

Officina Armare Design
A kinézetén kívül az ereje sem elhanyagolható. Az A43 Lamborghini V12 motorokkal rendelkezik, és akár 80 csomóval is képes száguldani. A Caterpillar Three60 segítségével pedig a manőverezhetőséget biztosítja, amely nagy sebességnél és kikötésnél is segítségünkre lesz.
Jelenleg csak papíron léteznek ezek az adatok, de reméljük, hogy hamarosan élőben is megnézhetjük ezt a szupergépet.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «