fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Goodyear abroncsok is vigyáznak a magyar Úszó Hősök biztonságára

0

A HÚSZ17 program keretén belül húsz magyar úszó kapott Magyarországon gyártott Audi A3-as autókat. A Húsz17 projekt azzal a céllal jött létre, hogy a legtehetségesebb magyar úszók közül húsz sportoló felkészülését segítse – támogatók bevonásával – a sikerhez vezető úton a 17. FINA világbajnokság felkészülési ideje alatt, amely világviszonylatban is a 2017-es esztendő egyik legrangosabb és legnézettebb sporteseménye. A Goodyear nagy teljesítményű, elsőrangú tapadást és kormányozhatóságot biztosító abroncsokkal támogatja a Húsz17 Úszóhősökért Projektet a csapattagok biztonságos felkészülését tartva szem előtt.

Húsz17 Audik Goodyear abroncsokon

„A figyelem központjában lévő úszó világverseny feszített tempót és rengeteg koncentrációt igényel. A sportolók és edzőik is sokat vannak úton, sőt vannak olyan versenyzők is, akik nem ugyanabban a városban edzenek, mint ahol a családjuk él, ezért több száz kilométert kell rendszeresen megtenniük. Felelősséget érzünk irántuk, és azt szeretnénk, hogy időben és biztonságban odaérjenek, ahol dolguk van, majd a budapesti 17. FINA világbajnokságon hazai közönség előtt érhessenek el olyan eredményt, amire a csapattagok is és mi mindannyian büszkék lehetünk” – mondta el Baran Zsuzsanna, a Goodyear marketing koordinátora.

Megosztás
FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «