fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Szürreális perspektívák

0

“Egy nap felébredtem és mindent perspektívában láttam…” – ezzel a nyitómondattal kezdődik az argentin filmrendező legújabb rövidfilmje.

Fernando Livschitz rövidfilmje

A ‘Perspective’ című film mindössze 2 perc hosszú, és különböző hétköznapi jelenetek vannak benne bemutatva, csak éppen szürreális értelembe helyezve.

Fernando Livschitz rövidfilmje

Utasszállító repülőgépek vannak lerövidítve, kézzel rajzolt vonatok mennek a síneken, illetve biciklin ülő embereket láthatunk, akik alól ki van radírozva a bicikli.

Fernando Livschitz rövidfilmje
A rendező fanatizmusa a különböző utómunkák iránt oda vezetett, hogy már nem tudjuk megkülönböztetni a valóságot az álomvilágtól.

Fernando Livschitz rövidfilmje
A kreatív ötleteivel gyakorlatilag igencsak humoros jeleneteket teremt meg Fernando Livschitz. A repülőgépek formája és színe komikus hatást kelt, de nagyon furcsán mutatnak a két keréken közlekedő buszok is.

Fernando Livschitz rövidfilmje

A kitörölt biciklin ülő, levegőben lebegő emberek látványa pedig egyenesen nevetséges. Hasonlóan kitörölte a lovakat is a lóverseny résztvevői alól, ami szintén kifejezetten szürreális hatást kelt.

fernando livschitz edits his own perception into dream-like scenes from designboom on Vimeo.

A rövidfilmmel Livschitz megpróbálja bemutatni a nézők számára különös álomvilágának egyes elemeit.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «