fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Teljesítményelemző okos síléc

0

Az okos sporteszközöket gyártó PIQ és a sífelszereléseiről is híres Rossignol az elmúlt évben azon dolgozott, hogy a téli sportok szerelmeseinek is előrukkoljanak valami ”okossal”.

Hero Master az okos síléc

A LED kijelző valós időben mutatja a teljesítményünket

Ennek a munkának a gyümölcse a Hero Master elnevezésű síléc, mely mesterséges intelligenciájának köszönhetően menet közben analizálja a technikánkat.

Hero Master az okos síléc

A PIQ robotot a Rossignol’Hero Master sílécébe integrálták

A PIQ már a tenisz és a box világában is megmutatta magát, a PIQ robot adatok ezreit figyeli és vizsgálja mozgás közben. A Rossignollal való együttműködés egy lépéssel előbbre vitte a ”viselhető technológiát”, hiszen a sílécben nanokomputereket integráltak.

Hero Master az okos síléc

A mesterséges intelligenciával ellátott nanokomputer a technikánkat vizsgálja mozgás közben

Az okos sílécek mozgásérzékelők sokaságát használják, amivel a sebességet vagy a bedőléseket is vizsgálni lehet. A síléceket ún. GAIA rendszerrel programozták, ami egy mesterséges intelligenciával ellátott gép, mely algoritmusokat tanulva szolgáltatja az adatokat valós időben.

Hero Master az okos síléc

A Hero Master a Rossignol legnépszerűbb verseny síléce

Nemcsak a kijelzőn jelenik meg a technikánkat érintő információval, hanem mindez az okostelefonunkra is eljut, így akkor is visszanézhetjük a napi siklásunkat, ha már a hüttében melegszünk.

Hero Master az okos síléc

A szenzorok a sebességet, a fordulások szögét, és a különböző erőhatásokat is csekkolják

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «