fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Többgenerációs luxus jacht

0

A Benetti Elaldrea+ egyedileg épült, hogy a floridai család minden igényének megfeleljen. A hajó az olaszországi Livornóban készült el, mielőtt elszállították volna Dél-Floridába.

Benetti Elaldrea+

Az Elaldrea+ egészen elképesztő változásokon ment keresztül elődjéhez, az Elaldreához képest. Az eredeti modell egy 35 méteres jacht volt, lényegesen hagyományosabb belső elrendezéssel. Az Elaldrea egyébként a cég tulajdonosának felesége és két lánya után kapta a nevét. Az új hajón azonban egy harmadik generáció számára is van hely.

Benetti Elaldrea+
„A tulajdonos minden generáció számára teret akart alkotni. A gyerekeknek játszóhelyiséget, a felnőtteknek pihenőt.”

Benetti Elaldrea+
A kapitány kabinjánál található a hatodik luxuskabin, amely élénk színekben pompázik, tele kényelmes bútorokkal és egy PlayStationnel a gyerekek számára. Természetesen egy sekélyebb medencét is kaptak a kicsik, hogy biztonságban és mindig szem előtt lehessenek.

Benetti Elaldrea+
Ezzel szemben a tágas beach club a második generáció számára van kialakítva, akik egy légkondicionált helyiségben tölthetik az idejüket, de ha akarják, ki is nyithatják ezt a fedélzeti részt.

Benetti Elaldrea+
A harmadik területet a nagyszülőknek hozták létre. Itt egy árnyékos fedélzet található, bárral és egy nyolcszemélyes asztallal az esti lakomákhoz. Természetesen ők saját jacuzziban pihenhetnek esténként. A tulajdonos még egy étkezőt kért a jachtra, ahol fehér kesztyűs stewardessek szolgálják fel a francia séf által készített fogásokat.

 

A jachtot rengeteget használják, a család minden hétvégéjét itt tölti. A külső fedélzeti részek jóval árnyékosabbak, mint az előző Elaldrea modellen, így a tulajdonos és családja is többet lehet kint. A tervezők célja az volt, hogy a külső térfelhasználás ne menjen a belső kialakítás rovására. Kreatívnak kellett lenniük, amikor az elosztáson gondolkoztak.

Benetti Elaldrea+
Természetesen az apróbb részletekre is figyelniük kellett, hiszen alkalmanként akár 30-40 ember is összegyűlik a hajón, akik még viharos időben is kint szeretnének üldögélni. Ehhez elcsúsztatható üvegfalakat használtak.

Benetti Elaldrea+

„A designnak és funkciónak kéz a kézben kell járnia, de a lényeg, hogy mindenki elégedett legyen. Az igazi különbséget az apró részletek jelentik.”

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «